Haemme Kiteen toimipisteeseen MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko aktiivinen, toiminnan kehittämisestä ja onnistumisista innostuva hyvä tyyppi? Jos olet lisäksi mielestäsi riittävästi LVI- / rakennusalaa tunteva, positiivisella asenteella, myyntihenkisyydellä ja maalaisjärjellä varustettu henkilö, saatat olla juuri se ketä etsimme! Lämpökarelia on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. Nyt haemme Kiteen toimipisteeseen MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Vakavarainen yrityksemme tarjoaa sinulle johdettavaksi Kiteen toimipistettä, jossa sinua odottavat ammattitaitoiset ja myöskin edellä mainituilla ominaisuuksilla varustetut asentajat sekä Keski-Karjalan mukavat asiakkaat.

Jos kopsahteli yhtään niin kysy lisää ja ota heti kohta yhteyttä yksikönpäällikkö Jonna Moilaseen jonna.moilanen@lampokarelia.fi (0400 186 334) tai toimitusjohtaja Jari Könöseen jari.kononen@lampokarelia.fi (040 544 3148), koska täytämme paikan heti mielestämme sopivan henkilön löydyttyä.