Palvelut

Lämpökarelia on yritysten ja taloyhtiöiden sekä yksityisten kotitalouksien luottokumppani niin arjessa kuin akuuteissa ongelmissakin. Teemme LVI-teknisiä rakennus- ja huoltotöitä sekä huoltopäivystystä 24/7 Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Lähtökohtanamme on aina, että asiat tapahtuvat ajallaan ja kaikin puolin sovitusti. Toki yllätyksiä voi aina tulla, mutta silloin pidämme tärkeänä informoida asiakasta tilanteesta. Jämptiys ja sujuva tiedonkulku ovat Lämpökarelian toiminnassa tärkeitä asioita.

Voit nyt maksaa kotisi lämmitysratkaisut kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai Lämpökarelian toimipisteessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit myös valita esim. 12kk korottoman maksuvaihtoehdon, jossa maksat lyhennyksen lisäksi vain 3,30€ kuukausittaisen käsittelymaksun
  • Avattu tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Avaa tili tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Lämpökarelian toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin LÄMPÖKARELIA numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Esimerkkiostos 12kk maksuvaihtoehtoa käyttäen: ostosumma 1 500 €, osamaksuerä 128,30 €, käsittelymaksu/kk 3,30 €, vuosikorko 0 %, todellinen vuosikorko 2,56 %, lopullinen ostosumma 1 539,60 €