Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti asuntojen, toimitilojen ja kesäasuntojen energiataloudelliseen lämmitykseen. Oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin noin kolmen käyttövuoden kuluessa. Sähkö- ja öljylämmitystaloissa lämmityskustannukset vähenevät ilmalämpöpumpun avulla jopa 30-50 %. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Lisäksi ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti huoneilmasta huone- ja siitepölyä sekä muita epäpuhtauksia. Se toimii kesällä myös jäähdyttäjänä. Käytämme alan parhaita Mitshubishi Electric –malleja.

MSZ-FH 25/35

Uutuusmalleissa on mm. poissaolotunnistus. Kaksoisohjaussiivekkeet auttavat kaksikerroksisen talon lämmityksen jakamista molempiin kerroksiin.

MSZ-FH 25/35/50

Uusissa Mitsubishi Electric –malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja automaattinen puhallintehon säätö. Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla. Äänitaso on vain 21dB (A).

MSZ-EH 25/35

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen –ilmalämpöpumpun ohut ja virtaviivainen muotoilu sekä alhainen äänitaso sulauttavat sen huomaamattomaksi osaksi kotia.

Ota yhteyttä

Pääkaupunkiseutu

Heikki Sivonen
020 147 5230
heikki.sivonen@lampokarelia.fi

Itä-Suomi

Lauri Puttonen
020 147 5215
lauri.puttonen@lampokarelia.fi