Maalämpöpumppu

Maalämpöjärjestelmällä lämpöenergia voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Vesi-ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu, kun maalämpöpumpujärjestelmän lämmönkeruun toteuttaminen ei onnistu tai tulisi kohtuuttoman kalliiksi.

Maalämpöjärjestelmäratkaisua suunniteltaessa kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja pyytää asiantuntija paikalle. Teemme asiantuntijamme johdolla ilmaisen kohdekartoituksen ja tarjouksen rahoitusratkaisuineen maalämpöön siirtymisestä, juuri toiveittesi mukaisesti, vaikka ”avaimet käteen” periaatteella, niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin.

Lämpökarelian kokonaisvaltainen maalämpöjärjestelmäratkaisu alansa arvostetuimpien ammattilaisten, kuten Thermia-maalämpöpumppujen sekä Savonlinnan porakaivot -porausyrityksen kanssa. Asennamme myös lattialämmitysjärjestelmiä esimerkiksi uudiskohteissa maalämpöön liitettynä.

Luonnollisesti hoidamme itse asentamiemme maalämpöpumppujen takuuhuoltopalvelut. Lisäksi huollamme vuosisopimusasiakkaidemme lämpöpumput merkistä riippumatta.

Thermia logo     

Ota yhteyttä

Pääkaupunkiseutu

Heikki Sivonen
020 147 5230
heikki.sivonen@lampokarelia.fi

Itä-Suomi

020 147 5207
huolto@lampokarelia.fi