Tiedote lämpöpumppujen saatavuudesta

Arvoisat Asiakkaamme!

Olemme eläneet hyvin haastavassa maailmanmarkkinatilanteessa pitkälti viimevuodesta lähtien ja tilanne näyttää jatkuvan samanlaisena toistaiseksi.

Maailmalla vallitseva komponenttipula asettaa suuria haasteita eri laitevalmistajille ja tästä syystä tuotteiden toimitusajat elävät edelleen. Halusimme tällä tiedotteella lähestyä Teitä ja antaa väliaikatietoa odottamanne laitteiston suhteen.

Olemme saaneet 10.8.2022 maahantuojilta seuraavia arvioita laitteiden toimitusajoista.

Scanofficen maahantuomat Ilmalämpöpumput, mallit:

Mitsubishi RW-25: elokuun loppu – syyskuun alku
Mitsubishi RW-35: syyskuun puoliväli-syyskuun loppu
Mitsubishi Multi-Split mallit: marraskuun loppu- joulukuun puoliväli

Varastossamme on saatavilla paljon muita ilmalämpöpumppumalleja, esim. Mitsubishi LN- ja FT-mallistoista.

Scanofficen maahantuomat ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput:

Viimeistään marraskuun loppuun

Boschin maahantuomat ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput:

Kaikkien laitteistojen osalta: arvio 3-9 kuukautta

Tämä on erittäin harvinainen ja valitettava tilanne kaikille osapuolille ja sama tilanne koskee lähes kaikkia laitevalmistajia merkistä riippumatta. Kukaan ei osaa ennakoida, miten tilanne elää ja se voi muuttua hetkessä. Me yrityksenä toivomme myös, että te Asiakkaanamme saisitte tilaamanne palvelun mahdollisimman nopeasti. Tässä voimme edesauttaa asian etenemistä hieman yhteistyöllä. Mikäli teille on saapumassa ilmavesi-lämpöpumppu, pyydämme Teitä mahdollisuuksien mukaan tekemään ulkoyksikölle sopivan perustuksen ennakkoon valmiiksi. Näin pystymme järjestämään teille asennusajan nopeallakin aikataululla, kun tuotteet ovat saapuneet Teille. Pyydämme myös ilmoittamaan tuotteiden saapumisesta yrityksemme yhteyshenkilölle mahdollisimman pian.

Maalämmön osalta asiat etenee ennakkoon porausyrityksen aikataulujen mukaan, eikä tämä vaadi Asiakkailtamme ennakkovalmisteluja. Kun maalämpöpumput ovat saapuneet, pyydämme ilmoittamaan asiasta myös yrityksemme yhteyshenkilölle.

Olemme pahoillamme viivästyksistä ja toivomme Teiltä ymmärrystä asian suhteen. Annamme mielellämme lisätietoja asiasta ja halutessanne kartoitamme myös korvaavia vaihtoehtoja.

Olettehan yhteydessä Teitä palvelleeseen yhteyshenkilöön.

Ei hakutuloksia