Haemme Kuopion toimipisteeseen projektipäällikköä

Oletko aktiivinen, toiminnan kehittämisestä ja onnistumisista innostuva hyvä tyyppi? Hyvä, niin mekin! Jos lisäksi koet omaavasi vielä riittävästi LVI- / rakennusalan tuntemusta, positiivista asennetta ja tervettä maalaisjärkeä, saatat olla juuri se, ketä etsimme tiimiimme!

Projektipäällikkönä tulet vastaamaan Kuopion toimipisteemme työnjohdosta yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa. Varmistat, että projektit onnistuvat sovitun mukaisesti ja tarvittaessa kykenet ottamaan kopin myös tarjouslaskennasta. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessämme. Lisätietoja meistä löydät https://www.lampokarelia.fi/rekry/

Jos työtehtävä alkoi yhtään kiinnostamaan, kysy lisää toimitusjohtajaltamme Jari Könöseltä (040 544 3148) tai Kuopion yksikönpäälliköltä Henri Tamiolta (0400 406 688). Hakemuksen pyydämme toimittamaan sähköpostitse otsikolla PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ osoitteeseen jari.kononen@lampokarelia.fi  perjantaihin 30.9.2022 mennessä. Katsotaan sitten yhdessä paikan päällä minkälainen yritys Lämpökarelia on ja voisiko tämä olla juuri se työpaikka, jota olet etsinyt, ja sinä juuri se hyvä tyyppi, jota me olemme etsineet.

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Lämpökarelia on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. www.lampokarelia.fi