Putki- tai IV-asentaja! Meillä on sinulle töitä.

Jos olet putki- tai iv-asentaja, joka haluaa nauttia oman ammattitaitonsa hedelmistä urakkatyössä, olet tervetullut meille! Paitsi että muutama vaatimushan meillä on…
 
Jotta nuo hedelmät ovat poimittavissa, tulee sinulla olla riittävästi alan osaamista. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja maalaisjärki varmistavat sen, että tulet kaltaistesi joukkoon. Jos olet ylpeä ammattitaidostasi, niin eiköhän se ole sitten aika lailla siinä, jahkailu pois ja yhteydenottoa Antille.
 
Lisätietoja antaa Joensuussa projektipäällikkö Antti Jurvanen ja hän vastaa (tai soittaa takaisin) numerosta 040 148 5837. Varmin merkki mielenkiinnostasi jää kirjallisella tuotoksella, jonka voit lähettää osoitteeseen antti.jurvanen@lampokarelia.fi. Kirjoita otsikkokenttään sanan ” HAKEMUS” lisäksi kumpaa työtehtävää ensisijaisesti olet meille mahdollisesti tulossa suorittamaan.
 

ps. Työmaat sijaitsevat Joensuussa ja lähialueella, ellet välttämättä halua reissata Kuopion ja Vantaan urakkakohteissamme 😉

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

#topplumber #lampokarelia #joensuu #reipas #kommunikoiva #vastuuntuntoinen