REKRY: Putkiasentaja urakoinnin työtehtäviin Joensuuhun, LVI-asentaja huollon työtehtäviin Kuopioon

Hae meille töihin!

Huomasitko jo uudet työpaikkailmoitukset? Haemme nyt lisäystä joukkoihimme urakoinnin työtehtäviin Joensuuhun ja huoltopuolelle Kuopioon! Haku molempiin paikkoihin 31.8. mennessä, joten toimi nopeasti! Alla olevista linkeistä pääset lisätietoihin ja tarkempiin hakuohjeisiin.

Putkiasentaja urakoinnin työtehtäviin Joensuuhun

LVI-asentaja huollon työtehtäviin Kuopioon 

 

Lämpökarelia Oy on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. Lukemalla nettisivuiltamme löytyvän ”Meidän käsikirjan”, pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.