Säästökauden avaus! Säästäen syksyyn ilmalämpöpumpulla

Kuumat kesäpäivät on jo aikalailla taputeltu ja siirrymme taas hiljalleen kohti viileneviä iltoja. Syksyn saapuessa onkin hyvä käydä läpi, miten ilmalämpöpumppua kannattaa hyödyntää ennen talvipakkasia. Paras hyötysuhde saavutetaankin lämmityskauden alussa ja lopussa, kun ulkoilma ei ole vielä liian kylmää. Silloin energiaa voi säästää käyttämällä ilmalämpöpumppua asunnon ainoana ja ensisijaisena lämmitysmuotona niin kauan kun säät sen sallivat.

Pidä pumppu siistinä myös syksyllä

  • Sisäyksikön puhdistaminen tasaisin väliajoin ehkäisee ongelmia ja pitää laitteen tehokkaana. Ilmalämpöpumpun huolto -artikkelista voit käydä katsomassa tarkempia ohjeita.
  • Puhdista ulkoyksikkö roskista. Puista putoavat lehdet voivat ulkoyksikköön eksyessään heikentää ilmalämpöpumpun tehoa
  • Varmista, että poistovesi pääsee valumaan pois. Talven tullen vettä valuu enemmän, ja tukoksien takia vesi voi jäätyä ja aiheuttaa pumpulle merkittävää vahinkoa
  • Tilaa huolto, jos tarvetta

Ilmalämpöpumppua hankkimassa?

Lämpökarelia hoitaa ilmalämpöpumpun asennuksen alusta loppuun ammattitaidolla. Autamme valinnassa ja kerromme minkälainen pumppu sopii parhaiten  käyttötarkoitukseesi. Turha ylimitoittaa pumpun kokoa, jos tila on pieni ja halutaan säilyttää vain kevyttä lämpöä esim. kesäasunto kohteessa. Vastaavasti tarjoamme vaativaan kohteeseen siihen sopivan tehokkaamman pumpun. Ilmalämpöpumpun asennus on helppoa muihin lämmitysjärjestelmiin verrattuna eikä asennettaessa tarvitse tehdä isoja rakenteellisia muutoksia.

Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattimiesten hommaa. Ilmalämpöpumpun asentaa siihen valtuutettu urakoitsija, joilla on asennukseen oikeutetut kylmäluvat. Sähkökytkennät hoitaa sähkömies. Näin varmistetaan, että hankittu pumppu varmasti toimii. Asennuksessa on huomioitava myös se, että ilmalämpöpumppu laitetaan oikeaan paikkaan. Lämmitysjärjestelmä on sijoitettava niin että se luovuttaa tasaista lämpöä huoneen jokaiseen tilaan.

Jätä tarjouspyyntö

Lisätietoja

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput
Lämmitys ja ilmalämpöpumput
Rahoitus

Tutustu suosittuihin Mitsubishi Electric -malleihin

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on suunniteltu Pohjoismaiden kylmiin olosuhteisiin ja suoriutuvat vaihtelevista lämpötiloista säilyttäen tehokkuutensa.