Mietityttääkö kodin lämmitysratkaisut? Bosch asiantuntija paikalla 27.10.

Nousevat energian hinnat kasvattavat lämmityskustannuksia, jo parhaat päivänsä nähneen järjestelmän huolto tuo ylimääräistä vaivaa ja kuluja eikä öljy- tai sähkölämmitys myöskään ole edullista tai hyväksi ympäristölle. Jos tavoittelet energiatehokkaampaa kotia ja säästöjä lämmityskuluissa, suunnittelet remonttia tai olet muuten kiinnostunut uusimmista lämmitysratkaisuista niin tervetuloa mukaan Boschin Asiantuntija-tunnit -tapahtumaan Lämpökarelian myymälään perjantaina 27.10.

Bosch-lämmityslaiteasiantuntija Mikko Ranta on paikalla jakamassa arvokasta tietoa kodin lämmitys asioista infoluentojen muodossa. Kello 10 ja 14 järjestettävissä luennoissa käsitellään mm. maalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun eroja sekä vastataan lämmitykseen liittyviin kysymyksiin yhdessä Lämpökarelian ammattilaisten kanssa. Infoluentojen jälkeen tarjoamme ilmaisia kodin lämmitysratkaisujen säästölaskelmia, joita varten tarvitset mukaasi vain oman kotisi kulutustiedot! 

Missä ja milloin?

📆 Perjantaina 27.10. 

🕑 Infoluennot klo 10:00 ja 14:00

📍 Lämpökarelian myymälä Ruoppitie 1, 80100 Joensuu

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tutustu Bosch-tuotteisiin

Maalämpöpumppu – ekologinen ja taloudellisesti viisas hankinta

Maalämpöpumppu on kannattava sijoitus, sillä edullisen maalämmön myötä lämmityskustannukset pienenevät huomattavasti. Helppokäyttöiset lämpöpumput tuovat säästöä niin lämmitykseen kuin viilennykseen. Bosch maalämpöpumppu soveltuu pääsääntöiseksi lämmityslaitteeksi silloin, kun rakennus on varustettu vesikiertoisella lämmönjaolla – lämpöpattereilla tai lattialämmityksellä. Maalämpö on suurimmaksi osaksi geotermistä, maan sisältä nousevaa lämpöä, jolloin lämmitys on edullista ja ympäristöystävällistä.

 

Ilma-vesilämpöpumppu on sekä energiatehokas että ympäristöystävällinen valinta

Ilma-vesilämpöpumppu on edullinen ratkaisu kodin lämmitykseen. Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteen lämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen. Bosch Compress 3000 EW on tarkoitettu vaihtokoneeksi vanhoille koneellisella poistolla varustetuille lämpöpumpuille. Vaihtoventtiiliteknologian ansiosta saadaan säästöjä vanhaan lämpöpumppuun verrattuna.

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lisätietoja

Lämmitys ja ilmalämpöpumput

Rahoitus