Maalämpö

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

BOSCH KAMPANJAT

Lämmittäminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä.

Nyt entistä laajempi valikoima lämmitysratkaisuja Boschilta!

Valitessasi Bosch-lämmitysratkaisun voit olla aina varma tyylin lisäksi laadusta. Helppokäyttöiset lämpöpumput tuovat säästöä niin lämmitykseen kuin viilennykseen. Laaja tarjonta maa-, ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppuja on nyt saanut rinnalleen kaksi uutuutta: poistoilmalämpöpumpun sekä lämminvesivaraajat! Lue lisää lämmitysratkaisutarjonnastamme tai tule Lämpökarelian myymälään, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi parhaan lämmitysratkaisun.

Eniten myydyt tuotteemme – Bosch maalämpöpumput

Compress 7001i LWM – Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Huippu-uutuus Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Katso lisätietoja

Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

Katso lisätietoja

BOSCH LÄMPÖTEKNIIKKA YOUTUBE

Esimerkkikuvia asennuksista

Ota yhteyttä!

Joensuu

Kitee

Kuopio