Rekry

Lämpökarelia tarjoaa Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla luotettavia LVI-huolto-, asennus-, saneeraus- ja urakointipalveluja 70 ammattilaisen voimin.

Hoidamme taloyhtiöiden hälytyshuollot ja huoltosopimukset täsmällisen tehokkaasti. Olemme yritysten, taloyhtiöiden sekä yksityisten kotitalouksien luottokumppani niin arjessa kuin akuuteissa ongelmissakin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Joensuussa ja Kiteellä.

Sinun kannattaa olla yhteydessä tai jättää avoin hakemuksesi vaikka emme ilmoittaisikaan avointa työpaikkaa. Monesti solmimme työsuhteen ns. valmiiden kontaktien avulla ilman julkista työnhakua.

Meillä työskentelee putkiasentajia, ilmanvaihtoasentajia, LVI-alan toimihenkilöitä sekä projektikohtaisesti myös markkinoinnin osaajia. Lisäksi taloushallinnossa olemme työllistäneet paitsi harjoittelijoita, myös ammattilaisia määräaikaisissa projekteissa. Koska olemme jatkuvasti kasvava yritys ja pystymme tarjoamaan monipuolisia tehtäviä, ovat myös määräaikaiset työsuhteet osoittautuneet hyödyllisiksi sekä meille, että työntekijälle itselleen. Monesti määräaikaisuus on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. ”Meidän käsikirjan” lukemalla pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.

Kesätyöntekijät valitsemme niiden harjoittelijoiden joukosta, jotka suorittavat harjoitteluaan yrityksessämme.

Ota rohkeasti yhteyttä!