Rekry

Töihin meille

Lämpökarelia tarjoaa Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla luotettavia LVI-huolto-, asennus-, saneeraus- ja urakointipalveluja 70 ammattilaisen voimin. Hoidamme taloyhtiöiden hälytyshuollot ja huoltosopimukset täsmällisen tehokkaasti. Olemme yritysten, taloyhtiöiden sekä yksityisten kotitalouksien luottokumppani niin arjessa kuin akuuteissa ongelmissakin. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla ja Kuopiossa.

Meidän käsikirja - Lämpökarelia

Meillä työskentelee putkiasentajia, ilmanvaihtoasentajia sekä LVI-alan toimihenkilöitä. Koska olemme jatkuvasti kasvava yritys ja pystymme tarjoamaan monipuolisia tehtäviä, ovat myös määräaikaiset työsuhteet osoittautuneet hyödyllisiksi sekä meille, että työntekijälle itselleen. Monesti määräaikaisuus on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi. Sinun kannattaa olla yhteydessä tai jättää avoin hakemuksesi vaikka emme ilmoittaisikaan avointa työpaikkaa. Monesti solmimme työsuhteen ns. valmiiden kontaktien avulla ilman julkista työnhakua.

Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. ”Meidän käsikirjan” lukemalla pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.

Kesätyöntekijät valitsemme niiden harjoittelijoiden joukosta, jotka suorittavat harjoitteluaan yrityksessämme.

Avoimet työpaikat

Putkiasentaja

Haemme putkiasentajaa Joensuuhun ja lähialueille urakoinnin työtehtäviin.

Hakuaika päättyy 31.7.2024.

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä!