Haemme joukkoomme ammattitaitoista LVI-asentajaa monipuolisiin huolto- ja asennustöihin Kuopion alueelle.

Jos olet LVI-alan osaaja, joka taipuu vaihteleviin työtehtäviin, olet tervetullut meille! Paitsi että muutama vaatimushan meillä on… 😊

Jotta menestyt tässä työssä, tulee sinulla olla riittävästi alan osaamista. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja maalaisjärki varmistavat sen, että tulet kaltaistesi joukkoon. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä, jossa sinua odottavat ammattitaitoiset, ja myöskin edellä mainituilla ominaisuuksilla varustetut asentajat sekä Savon mukavat asiakkaat.

Lisätietoja työstä antaa Kuopion huoltopäällikkö Jarno Hakkarainen ja hän vastaa (tai soittaa takaisin) numerosta 040 921 1406. Varmin merkki mielenkiinnostasi jää kirjallisella tuotoksella, jonka voit lähettää osoitteeseen jarno.hakkarainen@lampokarelia.fi. Kirjoita otsikkokenttään sanan ” HAKEMUS”.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten ota pikimmiten yhteyttä:

Huoltopäällikkö Jarno Hakkarainen
040 921 1406
jarno.hakkarainen@lampokarelia.fi

Yksikönpäällikkö Henri Tamio

Lämpökarelia Oy on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. Lukemalla nettisivuiltamme löytyvän ”Meidän käsikirjan”, pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.