LVI-asentaja korjaus-, huolto- ja asennustehtäviin Joensuuhun

Jos siis olet alan osaaja, joka taipuu vaihteleviin työtehtäviin, olet tervetullut meille! Paitsi että muutama vaatimushan meillä on.. 🙂

Jotta menestyt työssäsi, tulee sinulla olla riittävästi alan osaamista. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja maalaisjärki varmistavat sen, että tulet kaltaistesi joukkoon. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä, jossa sinua odottavat ammattitaitoiset, ja myöskin edellä mainituilla ominaisuuksilla varustetut asentajat. Työtehtävät koostuvat monipuolisista asennustöistä pääsääntöisesti Joensuussa ja lähialueella. Työ voi olla esimerkiksi vesikalusteiden vaihtoa, omakotitalon linjasaneerausta tai maalämpöpumpun asennusta. It’s up to you!

Lisätietoja työstä antaa Joensuun yksikönpäällikkö Antti Jurvanen ja hän vastaa (tai soittaa takaisin) numerosta 040 148 5837. Varmin merkki mielenkiinnostasi jää kirjallisella tuotoksella, jonka voit lähettää osoitteeseen antti.jurvanen@lampokarelia.fi. Kirjoita otsikkokenttään sana ” HAKEMUS”. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jahkaile haun kanssa, vaan laitahan hakemusta tulemaan.

Yksikönpäällikkö Antti Jurvanen

Lämpökarelia Oy on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. Lukemalla nettisivuiltamme löytyvän ”Meidän käsikirjan”, pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.