Putkiasentaja Joensuuhun

Haemme joukkoomme ammattitaitoista putkiasentajaa urakoinnin työtehtäviin Joensuuhun ja lähialueelle.

Jos olet putkiasentaja, joka haluaa nauttia oman ammattitaitonsa hedelmistä urakkatyössä, olet tervetullut meille! Paitsi että muutama vaatimushan meillä on… 😊

Jotta menestyt tässä työssä, tulee sinulla olla riittävästi alan osaamista. Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja maalaisjärki varmistavat sen, että tulet kaltaistesi joukkoon. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä, jossa sinua odottavat ammattitaitoiset, ja myöskin edellä mainituilla ominaisuuksilla varustetut asentajat sekä mielenkiintoiset urakkakohteet.

Lisätietoja työstä antaa Joensuun yksikönpäällikkö Antti Jurvanen ja hän vastaa (tai soittaa takaisin) numerosta 040 148 5837.

Varmin merkki mielenkiinnostasi jää kirjallisella tuotoksella, jonka voit lähettää osoitteeseen antti.jurvanen@lampokarelia.fi. Kirjoita otsikkokenttään ” HAKEMUS”. Lähetä hakemukset viimeistään 31.7.2024.

Työt alkavat elokuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jahkaile haun kanssa.

Lämpökarelia Oy on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla ja Kuopiossa. Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. Lukemalla nettisivuiltamme löytyvän ”Meidän käsikirjan”, pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme.