Kaikki LVI-alan palvelut

Löydät kauttamme kaikki tarvitsemasi LVI-alan tuotteet ja palvelut. Myymme, asennamme ja huollamme erilaiset lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Valikoimaamme kuuluvat myös laaja kattaus vesikalusteita, LVI-tarvikkeita sekä monipuoliset putkimiehen palvelut. Meiltä myös päivystävä putkimies avuksesi 24/7. Tutustu palveluihimme lisää!

Ota yhteyttä

Putkityöt kuvituskuva

Putkityöt ja LVI-päivystys

Kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten putkiasentajapalvelut 24/7. Hoidamme ammattimaisesti kaikki putkityöt hanan vaihdosta massiivisiin putkiremontteihin. LVI-päivystys on apunasi kellon ympäri.

Tutustu palveluun

Ilmalämpöpumppu kuvituskuva

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta talven pakkasiin ja kesän helteisiin. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella.

Tutustu palveluun

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Ilmavesilämpöpumppu on sekä energiatehokas että ympäristöystävällinen valinta.

Tutustu palveluun

Öljystä maalämpöön-Bosch 7800i LWM 3-12 kw inverteri maalämpöön

Maalämpöpumput

Maalämpö on erittäin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Hoidamme maalämmön asennuksen lämpökaivon porauksesta viimeisiin kytkentöihin saakka.

Tutustu palveluun

Ilmanvaihtokanavat

Ilmanvaihto

Varmista kiinteistösi puhdas ja terveellinen ilmanlaatu. Kauttamme löydät alan parhaat ilmanvaihtokoneet ja ammattilaisen suorittaman ilmanvaihtokanavien puhdistuksen.

Tutustu palveluun

Vesikalusteet kuvituskuva

Vesikalusteet ja LVI-tarvikkeet

Laaja valikoima tyylikkäitä vesikalusteita laadukkailta merkeiltä. Meiltä myös LVI-alan tarvikkeet ja varaosat. Lämpökarelia on valtuutettu jälleenmyyjä- ja takuuhuoltoliike.

Tutustu palveluun