Ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta talven pakkasiin ja kesän helteisiin. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella Joensuun ja Kuopion seuduilla.

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin noin kolmen käyttövuoden kuluessa. Sähkö- ja öljylämmitystaloissa lämmityskustannukset vähenevät ilmalämpöpumpun avulla jopa 30-50 %.  Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä ja paremmasta sisäilmasta pääsee nauttimaan heti asennuksen jälkeen!

Käytämme alan parhaita merkkejä ja malleja

Valikoimastamme löydät energiatehokkaan ilmalämpöpumpun kaikenkokoisiin tiloihin. Saat kauttamme mm. Mitsubishi Electric, Panasonic, Gree ja Bosch  ilmalämpöpumppuja. Saatavilla on myös vain jäähdyttäviä pumppuja, jotka soveltuvat esimerkiksi kerrostaloasuntojen viilentämiseen. Toteutamme ilmalämpöpumpullesi myös kaikki sen tarvitsemat huollot. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella.

Jätä tarjouspyyntö

Ilmalämpöpumppu - toimittajien logot

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Saat palveluistamme kotitalousvähennystä, kun teetät työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Tutustu suosittuihin Mitsubishi Electric -malleihin

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on suunniteltu Pohjoismaiden kylmiin olosuhteisiin ja suoriutuvat vaihtelevista lämpötiloista säilyttäen tehokkuutensa.

Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN-sarja

Suomen ostetuimmassa ilmalämpöpumpussa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, korkea laatu ja erinomainen energiatehokkuus.

Katso lisätietoja

Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW-sarja

Modernia ja tehokasta teknologiaa täynnä oleva ilmalämpöpumppu lämmittää myös paukkupakkasilla.

Katso lisätietoja

Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT-sarja

Huipputehokas ilmalämpöpumppu, joka ei pelkää pakkasta tai hätkähdä helteitä.

Katso lisätietoja

Mitsubishi Electric HR ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric HR-sarja

Pienikokoinen jäähdytyksen jättiläinen takaa asumisen viihtyvyyden myös kesähelteillä.

Katso lisätietoja

Ilmalämpöpumpun hankinta

Ilmalämpöpumpun hankkiminen on sinulle vaivatonta. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat laitteet ja ammattitaitoisen asennuksen.

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan ilmalämpöpumpun hankinnassa ja oikeaan paikkaan sijoittamisessa.
  3. Asennamme ilmalämpöpumpun ja opastamme sen käytössä

Ilmalämpöpumpun hankint

Ilmalämpöpumpun perushuolto

Ilmalämpöpumppu kerää itseensä pölyä ja muita epäpuhtauksia. Kotitalouksissa ilmalämpöpumpun perushuolto kannattaa toteuttaa 2-3 vuoden välein, mutta minimissään muutaman vuoden välein, jos pumppua ei käytetä runsaasti, tai jos sitä ei käytetä viilentämiseen.

Huollon avulla pumpun tehokkuus ja hyötysuhde säilyvät moitteettomana. Likainen ilmalämpöpumppu vaikuttaa myös sisäilman laatuun ja altistaa pumpun vioille.

Ilmalämpöpumpun huolto ja puhdistus

Tavanomaisen itse tehtävän suodatinten puhdistamisen lisäksi ammattimaisessa huollossa mm. tarkastetaan kylmäaineen määrä ja pumpun yleinen toiminta sekä puhdistetaan sisäyksikkö tarkasti.

Mikäli ilmalämpöpumpun toiminta on havaittavasti heikentynyt, tai siitä tulee hajua, on viimeistään hyvä aika tilata ilmalämpöpumpulle ammattimainen huolto. Saat ilmalämpöpumpun huollosta kotitalousvähennyksen.

Huollamme kaikki merkit!

Jätä huoltopyyntö

Ilmalämpöpumpun toiminta

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Ilmalämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta ja lämpö luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti ulos, jolloin sisäilmaa voidaan viilentää kuumina päivinä.

Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Lisäksi ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti huoneilmasta huone- ja siitepölyä sekä muita epäpuhtauksia. Ilmalämpöpumppu toimii kesällä myös tehokkaana ja edullisena jäähdyttäjänä. Ilmalämpöpumpun voi asentaa lähes mihin tahansa kiinteistöön, kuten omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon, mökille, autotalliin ja teollisuuskiinteistöihin.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta

Esimerkkikuvia asennuksista