Toimiva ilmanvaihto turvaa sisäilman laadun

Varmista kiinteistösi puhdas ja terveellinen ilmanlaatu. Kauttamme löydät alan parhaat ilmanvaihtokoneet, ilmanvaihtojärjestelmät ja ilmanvaihtokanavien puhdistus Joensuun ja Kuopion seuduilla.

Ota yhteyttä

Ilmanvaihto

Lämpökarelialla on vankka kokemus erilaisten ilmanvaihtojärjestelmien huolloista, puhdistuksista, säädöistä ja asennuksista. Tarjoamme kattavat ilmanvaihdon palvelut sekä yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille että julkiselle sektorille. Toimimme Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla.

Ilmanvaihtopalvelut:

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Ilmavaihtokanavien kuvaukset, mittaukset ja säädöt
  • Ilmanvaihtokoneiden ja -järjestelmien asennukset
  • Liesituulettimien ja huippuimureiden asennukset ja korjaukset
  • IV-laitteiden korjaukset, esim. puhaltimet, LTO-kiekot, hihnat jne.

Millaista sisäilmaa sinä hengität?

Huono sisäilma on valitettavan yleinen ongelma suomalaisissa kodeissa. Sitä ei ole helppo heti huomata ja siihen tottuu helposti. Huono sisäilma aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia, kuten väsymystä, päänsärkyä, nenän ja kurkun oireita sekä silmien ja ihon ärsytystä. Pitkäaikainen altistuminen sisäilman epäpuhtauksille voi aiheuttaa jopa astmaoireita.

Ilmanvaihdolla on suuri merkitys sisäilman laatuun. Oikein toimiva ilmanvaihto lisää ihmisten vireyttä ja hyvinvointia. Se myös poistaa ilmasta liian kosteuden, pitää ilman raikkaana ja hajuttomana, sekä auttaa ylläpitämään haluttua sisäilman lämpötilaa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii oikein, ja huolletaan säännöllisesti. Koneellinen ilmanvaihto kannattaa huoltaa 5-10 vuoden välein. Painovoimainen ja huippuimurilla toimiva ilmanvaihto 8-15 vuoden välein. Lisäksi ilmanvaihtokoneiden suodattimet kannattaa puhdistaa kolmen kuukauden välein ja uusia vähintään kerran vuodessa.

Kun puhutaan paloturvallisuudesta, ilmanvaihtojärjestelmien puhtaudella ja oikein tehdyillä huolloilla on huomattava merkitys, sillä tulipalot leviävät herkästi likaisien ja pölyisien ilmanvaihtokanavien kautta. Toimiva ilmanvaihtokone voi ehkäistä rakennuksen rakenteellisia vaurioita ja pidentää sen käyttöikää.

Jätä huoltopyyntö

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Saat palveluistamme kotitalousvähennystä, kun teetät työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Uudet ilmanvaihtokoneet ovat energiatehokkaita

Ilmanvaihto on rakennuksen energiakulutuksen kannalta merkittävässä asemassa. Tämän vuoksi laadukkaaseen ilmanvaihtokoneeseen kannattaa panostaa. Viimeisen 20 vuoden aikana ilmanvaihtokoneet ovat kehittyneet huimasti ja nykyaikaiset mallit ovatkin tehokkaan lämmöntalteenoton ansiosta erittäin energiatehokkaita. Vanha ilmanvaihtokone voi käyttää jopa 2-3 kertaa enemmän sähköä kuin uudet mallit. Uuteen ilmavaihtokoneeseen investoiminen maksaakin itsensä nopeasti takaisin energiasäästönä ja kasvaneena asumismukavuutena.

Käytämme alan parhaita merkkejä ja malleja

Valikoimastamme löydät energiatehokkaan ilmanvaihtokoneen kaikenlaisiin tiloihin sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Saat kauttamme mm. laadukkaita ja kotimaisia ParmairVallox ja Swegon ilmanvaihtokoneita. Hoidamme ilmanvaihtokoneen asennuksen alkukartoituksesta loppusiivoukseen saakka. Toteutamme ilmanvaihtokoneellesi myös kaikki sen tarvitsemat huollot.

Jätä tarjouspyyntö

Ilmanvaihtokoneen asennus

Älykkäät Parmair ilmanvaihtokoneet

Laadukkaat ja energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet säästävät jopa yli 3 000 kWh/v energiaa verrattuna vain 15 vuotta vanhoihin laitteisiin ja tuovat satojen eurojen säästöt sähkölaskuun. Parmair ilmanvaihtokone maksaakin itsensä takaisin noin 7 vuodessa.

Parmair ilmanvaihtokone toimii täysin itsenäisesti ja sisältää paljon älykkäitä toimintoja, kuten automaattisen kosteudenpoiston, energiaa säästävän talvitoiminnon, älykkään kesäviilennyksen, takkatilan ja automaattisen kotona/poissa toiminnon. Parmair eMAC etäohjaimella voit muokata asetuksia missä ja milloin vain. Laitesovittimen ansiosta uusi Parmair ilmanvaihtokone sopii vanhan laitteesi kanavistoon ilman kalliita ja hankalia kanavistomuutoksia.

Katso lisätietoja

Huolettomat Vallox ilman­vaihto­koneet

Vallox ilmanvaihtokoneet ovat tarkoin testattuja ja harkittuja. Ne ovat innovatiivisen tuotesuunnittelun ja ammattitaitoisen valmistuksen tulos. Vallox ilmanvaihtokone on energiatehokas, hiljainen ja kestävä. Niiden suunnittelussa kiinnitetään huomiota ilmanvaihdon toimivuuteen ja vaivattomaan ohjaukseen.

Vallox ilmanvaihtokoneissa on tehokas suodatus, energiatehokkaat puhaltimet ja tehokas lämmöntalteenotto. Ne toimivat luotettavasti joka säällä, myös kovimmilla pakkasilla. Ilmavaihtokoneiden kestävyys ja korkea laatu näkyvät niiden pitkässä elinkaaressa.

Katso lisätietoja

Vallox ilmanvaihtokoneet

Luotettavat Swegon ilman­vaihto­koneet

Innovatiiviset ja huipputekniset ilmanvaihtokoneet asuinrakennuksista teollisuuskiinteistöihin. Swegonin laitteissa yhdistyy korkea laatu, luotettavuus, energiatehokkuus ja hiljainen äänitaso. Ilmanvaihtokoneiden suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon vastuullisuus ja ympäristötavoitteet.

Katso lisätietoja

Swegon ilmanvaihtokone

Jätä tarjouspyyntö

  Täytä helposti täytettävä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen.

Täytä lomake

Ilmanvaihtokoneen hankinta

Uuden ilmanvaihtokoneen hankkiminen on sinulle vaivatonta. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat laitteet ja ammattitaitoisen asennuksen.

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan ilmanvaihtokoneen hankinnassa
  3. Asennamme ilmanvaihtokoneen ja opastamme sen käytössä

Ilmanvaihtokone

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta