Ilmavesilämpö pienentää lämmityskuluja jopa 70%

Kauttamme energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput ammattilaisen asentamana Joensuun ja Kuopion seudulla.

Ota yhteyttä

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Se voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on sekä energiatehokas että ympäristöystävällinen valinta.

Ilmavesilämpöpumpun elinkaari on oikein huollettuna 20-25 vuotta. Laitteen elinkaaren aikana nettosäästöt kohoavatkin 15 000-30 000€ suuruuteen. Saneerauskohteissa toteutamme asennuksen 3-5 päivässä. Työ sisältää entisen laitteiston purun, uuden asennuksen ja jälkisiivouksen. Uudiskohteissa asennus hoituu 2-3 päivässä.

Miksi vaihtaa ilma­vesi­lämpöön?

1. Säästöä lämmityskuluihin

Ilmavesilämpöpumppu tiputtaa lämmityksen kustannuksia jopa 50-70% öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa. Säästät vuodessa jopa yli 2000€.

2. Asumisen viihtyisyys kasvaa

Ilmavesilämpöpumppu vaatii vain vähän huolenpitoa. Lisäksi pääset nauttimaan tasaisesta lämmöstä ympäri vuoden.

3. Maksaa itsestä takaisin

Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin vain n. 5-8 vuodessa. Lisäksi hankintaan voi saada valtion tukea jopa 4000€.

4. Ympäristöystävällinen valinta

Lämmitys kuluttaa ison osan koko vuoden energiapotista. Ilmavesilämpöpumppu pienentää lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70%.

5. Kiinteistön arvo nousee

Joissain tapauksissa ilmavesilämpöpumppu nostaa kiinteistön arvoa jopa pumpun hankintahinnan verran. Edullinen ja ekologinen lämmitysmuoto on valttia asuntomarkkinoilla.

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys tai valtion jopa 4000€ arvoinen avustus pientalon öljylämmityksestä luopumisesta. Lue lisätietoja ELY-keskuksen sivulta.

Innovatiiviset Bosch ilmavesilämpöpumput

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilmavesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilmavesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Bosch lämpötekniikka

Ilmavesilämpöpumppu Bosch Compress 7000i AW

Bosch Compress 7000i AW

Ilmavesilämpöpumpussa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja energiatehokkuus. Kompaktista koosta huolimatta kykenee korkeaan lämmitystehoon.

Katso lisätietoja

Ilmavesilämpöpumppu Bosch Compress 3000 AWS

Bosch Compress 3000 AWS

Ilmavesilämpöpumppu, joka sisältää yksinkertaista toimivuutta kustannustehokkaasti. Luotettava Split-ratkaisu pienentää jäätymisriskiä.

Katso lisätietoja

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn 6 vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Bosch-kampanjat

Bosch lämpötekniikka

Energiapihit Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumput

Maailman johtavalta lämpöpumppujen valmistajalta kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset laitteet kodin lämmitysratkaisuksi.

Ilmavesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan R32

Mitsubishi Electric Ecodan R32

Energiatehokasta lämmöntuottoa ilmavesilämpöpumpulla. Huippuluokan säästöt yhdistettynä parempaan asumismukavuuteen.

Katso lisätietoja

Ilmavesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Hydrobox

Mitsubishi Electric Hydrobox

Energiapihiä lämpöpumpputekniikkaa jo olemassa olevan lämminvesivaraajan kaveriksi.

Katso lisätietoja

Ilmavesilämpöpumpun hankinta

Ilmavesilämpöpumpun hankkiminen on sinulle vaivatonta. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat laitteet ja ammattitaitoisen asennuksen.

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen
  3. Asennamme ilma-vesilämpöpumpun ja opastamme sen käytössä

Ilmavesilämpöpumpun hankinta

Jätä tarjouspyyntö

  Täytä helposti täytettävä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen.

Täytä lomake

Ilmavesilämpöpumpun toiminta

Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilman energiaa höyrystimeen. Ulkoilman lämpöenergia muuttaa pumpun höyrystimen kylmäaineen kaasuksi, joka kuumenee paineelle altistuessaan. Kuuman kaasun avulla voidaan lämmittää talon lämmönjakojärjestelmän vesi ja lämmin käyttövesi. Koska ilmavesilämpöpumppu ottaa energian ympäröivästä ilmasta, ei porakaivoa tai keruuputkistoa tarvita.

Yli 20 asteen pakkasilla ilmavesilämpöpumpun lämmitysteho laskee, jolloin usein lämmityksen tueksi tarvitaan osittain toista lämmitysjärjestelmää, kuten öljyä tai sähköä. Saneerauskohteissa vanha lämmitysjärjestelmä kannattaa jättää paikoilleen, jolloin se on talven kovimpina pakkasina tuottamassa osan tarvittavasta energiasta.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta

Esimerkkikuvia asennuksista