Lämminvesivaraaja

Sähkölämmitteisissä pientaloissa on yleensä erillinen lämminvesivaraaja, jossa käyttövesi lämmitetään sähkövastuksella. Lämminvesivaraajien tekninen käyttöikä on 20 vuotta. Lämminvesivaraajan uusiminen ei vaadi suuria toimenpiteitä ja onnistuu ammattitaitoiselta putkiasentajalta nopeasti.

Laajasta valikoimastamme löydät lämminvesivaraajan monenlaiseen tarpeeseen Suomen suosituimmilta merkeiltä. Toteutamme lämminvesivaraajien asennuksia ja korjauksia Joensuun ja Kuopion seuduilla.

Jätä tarjouspyyntö

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Saat palveluistamme kotitalousvähennystä, kun teetät työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Lämminvesivaraajan hankinta

Sopivan lämminvesivaraajan hankinnassa on otettava huomioon pari seikkaa, joista yksi tärkeimmistä on varaajan oikea koko. Ratkaisevaa on käyttäjien määrä ja veden käyttötarpeen määrä. Toinen merkittävä seikka on lämminvesivaraajan sijainti.

Pienemmät seinämalliset lämminvesivaraajat soveltuvat esimerkiksi kesämökille. Isompia kodeissa käytettäviä lämminvesivaraajia löytyy sekä moduulikokoisina kaappimallin versioina esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen että vaaka-asennettavia sylinterimäisiä malleja esimerkiksi saunan lauteiden alle. Autamme oikeankokoisen ja -mallisen lämminvesivaraajan hankinnassa.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta