Maalämpö pienentää lämmityskuluja jopa 80%

Hoidamme maalämpöpumpun asennuksen lämpökaivon porauksesta viimeisiin kytkentöihin saakka Joensuun ja Kuopion seuduilla.

Ota yhteyttä

Maalämpö

Maalämpö on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Maalämpö on puhdasta, uusiutuvaa energiaa. Maalämpöpumpun asentaminen on kannattavaa niin sähkö-, öljy-, puu- kuin kaukolämmityksen tilalle. Maalämmön korkea vuosihyötysuhde takaa minimaalisen sähkönkulutuksen vuoden ympäri. Kompaktin kokonsa vuoksi maalämpöpumpun laitteisto sopii myös ahtaisiin tiloihin.

Maalämpöpumpun elinikä on oikein huollettuna 20-25 vuotta. Laitteen elinkaaren aikana nettosäästöt kohoavatkin 15 000 – 35 000€ suuruuteen. Maalämpöpumppuun investoiminen on järkevä sijoitus. Onhan sillä noin 10% vuosittainen tuotto. Se summa, jonka sijoitat siihen, siirtyy useimmiten kokonaisuudessaan myös kotisi arvoon.

Maalämmön asennus alusta loppuun

Saat kauttamme laadukkaat Bosch, Thermia ja Nibe maalämpöpumput sekä niiden asennuksen lämpökaivon porauksesta viimeisiin kytkentöihin saakka. Maalämpökaivon porauksessa teemme yhteistyötä Rototecin kanssa. Rototec on Euroopan suurin ja kokenein maalämpökaivojen toimittaja.

Mitoitamme kohteeseen sopivan maalämpöpumpun ottaen huomioon mm. kiinteistön energiatarpeen ja lämmitettävän tilavuuden. Saneerauskohteissa toteutamme asennuksen 4-5 päivässä. Työ sisältää entisen laitteiston purun, uuden asennuksen ja jälkisiivouksen. Uudiskohteissa asennus hoituu 2-3 päivässä.

Ennen maalämpöpumpun asennusta on haettava kunnan rakennusvalvonnasta toimenpidelupa porattavalle energiakaivolle. Luvan hinta ja käsittelyaika ovat paikkakuntakohtaisia. Autamme sinua myös lupa-asioiden hoitamisessa.

Bosch maalämpöpumppu

Miksi vaihtaa maalämpöön?

1. Selvää säästöä lämmityskuluissa

Maalämpö pudottaa lämmityksen kustannuksia jopa 50-80% öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa. Säästät joka kuukausi jopa yli 200€.

2. Asumisen viihtyisyys kasvaa

Maalämpöpumppu vaatii hyvin vähän huolenpitoa. Lisäksi pääset nauttimaan tasaisesta lämmöstä ympäri vuoden.

3. Maksaa itsestä takaisin

Maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin n. 8-10 vuodessa. Hankintaan voi saada kotitalousvähennystä jopa 7000€ tai ELY:n avustusta 4000€.

4. Ympäristöystävällinen valinta

Lämmitys kuluttaa ison osan koko vuoden energiapotista. Maalämpö pienentää lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 80%.

5. Kiinteistön arvo nousee

Joissain tapauksissa maalämpö nostaa kiinteistön arvoa jopa laitteen hankintahinnan verran. Edullinen ja ekologinen lämmitysmuoto on valttia asuntomarkkinoilla.

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää korotettu jopa 7000€ arvoinen kotitalousvähennys tai ELY:n 4000€ arvoinen avustus pientalon öljylämmityksestä luopumisesta.

Modernit Bosch maalämpöpumput

Ekologiset ja laadukkaat maalämpöpumput kaikkiin tarpeisiin. Valitessasi Bosch-lämmitysratkaisun voit olla aina varma tyylin lisäksi laadusta. Bosch maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Bosch lämpötekniikka

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i

Bosch Compress 7800i LW/M

Markkinoiden nykyaikaisin maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä. Moderni värillinen kosketusnäyttö ja täynnä vertaansa vailla olevaa automatiikkaa.

Katso lisätietoja

Maalämpöpumppu Bosch Compress 5000

Bosch Compress 5000 LW/M

Uusinta teknologiaa hyödyntävä maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

Katso lisätietoja

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn 6 vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Bosch-kampanjat

Bosch lämpötekniikka

Huipputehokkaat Thermia maalämpöpumput

Thermian moderneilla maalämpöpumpuilla hyödynnät tehokkaasti auringon maahan varastoidun energian, alennat tuntuvasti lämmityskustannuksia ja teet ympäristölle palveluksen. Lämmitä kotia, älä maapalloa.

Maalämpöpumppu Thermia Atlas

Thermia Atlas

Maalämpöpumppu täynnä uusinta tekniikkaa ja moderneimpia toimintoja saavat aikaan ennennäkemättömän suorituskyvyn.

Katso lisätietoja

 

Maalämpöpumppu Thermia Calibra

Thermia Calibra

Luotettava ja tehokas lämmitysratkaisu, joka säätyy lämminvesitarpeen mukaan.

Katso lisätietoja

Maalämpöpumppu Thermia Legend

Thermia Legend

Toimintavarmuutta ja helppokäyttöisyyttä arvostavalle turvallinen ja tehokas maalämpöpumppu

Katso lisätietoja

Maalämpöpumpun hankinta

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen
  3. Lupa-asiat kuntoon
  4. Asennamme maalämpöpumpun kokonaisvaltaisesti sekä opastamme sen käytössä

Maalämpöpumpun huolto

Maalämpöpumput ovat hyvin toimintavarmoja ja kestäviä. Korjaustarpeita niissä ilmenee hyvin harvoin. Jotta maalämpöjärjestelmä toimii optimaalisesti vuodesta toiseen, tulee se kuitenkin huollattaa ammattilaisen toimesta 3-5 vuoden välein. Huollattamalla maalämpöpumppusi, pidennät laitteen käyttöikää ja varmistat maalämpöjärjestelmän tehokkuuden ja hyötysuhteen säilymisen moitteettomina.

Saat kauttamme kattavan ja laadukkaan maalämpöjärjestelmän huollon. Ammattimaisessa huollossa mm. tarkistamme laitteiston yleisen toiminnan ja pumpun käyttöasetukset sekä puhdistamme mutasihdit. Mikäli maalämpöpumpun toiminta on havaittavasti heikentynyt, kone käy koko ajan tai vain lyhyitä pätkiä tai sen äänitaso on kohonnut, on viimeistään hyvä aika tilata maalämpöpumpulle ammattimainen huolto.

Jätä huoltopyyntö

Maalämpöpumpulla viilentäminen

Kesäkausina maalämpöpumpun lämpökaivoa voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen maaviileän avulla. Jäähdyttämiseen tarvitaan sisäkattoon tai seinälle asennettava puhallinvektori sekä erillinen kiertovesipumppu ja eristetty putkisto. Energiakaivosta tuleva lämmönkeruuneste voidaan ohjata erillisen kiertovesipumpun avulla rakennuksen viilennysputkistoa pitkin maaviileän puhallinkonvektoriin.

Maalämpöpumpun toiminta

Maalämpö on maaperään, kallioon ja vesistöihin sitoutunutta uusiutuvaa auringon lämpöenergiaa, jota voidaan kerätä ja hyödyntää kodin lämmittämiseen maalämpöjärjestelmällä. Lämpö saadaan otettua talteen maahan asennettavalla lämmönkeruuputkistolla ja maalämpöpumpulla, joka jakaa lämmön rakennukseen vesikiertoisen patterijärjestelmän tai lattialämmityksen avulla. Putkisto voidaan sijoittaa maahan poraamalla kaivo kallioon tai kaivamalla maaperää horisontaalisesti. Lämmönkeruuputkisto voidaan sijoittaa myös tontin lähellä olevaan vesistöön.

Jätä tarjouspyyntö

  Täytä helposti täytettävä tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen.

Täytä lomake

Esimerkkikuvia asennuksista

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta