Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteen poistoilman lämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen.

Bosch Compress 3800 EW on tarkoitettu vaihtokoneeksi vanhoille koneellisella poistolla varustetuille lämpöpumpuille. Vaihtoventtiiliteknologian ansiosta saadaan säästöjä vanhaan lämpöpumppuun verrattuna.

Bosch poistoilmalämpöpumput

Compress-3800i-EW-poistoilmapumppu

Bosch Compress 3800i EW

Huippumoderni poistoilmalämpöpumppu – vaihtokoneeksi vanhan tilalle!

Bosch Compress 3800i EW on viimeisimmällä tekniikalla varustettu poistoilmalämpöpumppu. Se sopii vaihtokoneeksi koneellisella poistolla varustettujen poistoilmalämpöpumppujen tilalle.

Katso lisätietoja

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn 6 vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Bosch-kampanjat

Bosch lämpötekniikka

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Saat palveluistamme kotitalousvähennystä, kun teetät työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta