Putkityöt ja LVI-päivystys 24/7

Kaikki putkityöt saman katon alta ammattitaidolla ja luotettavasti. Putkimiehen palvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä

Putkityöt

Lämpökarelia on täyden palvelun LVI-liike. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikissa LVI-asioissa Joensuun ja Kuopion alueilla sekä uudis- että saneerauskohteissa. Putkimiehemme korjaavat ammattitaidolla vuotavan wc-istuimen ja tiputtavan hanan, avaavat tukkeutuneet viemärit ja hoitavat laaja-alaisetkin putkiremontit. Ja paljon muuta. Toteutamme putkityöt ripeästi ja kustannustehokkaasti. Käytämme vain laadukkaita LVI-tarvikkeita ja työvälineitä.

 

Suosituimmat palvelumme:

  • Hanojen, altaiden ja WC-istuinten asennus
  • Lämminvesivaraajien asennus
  • Putki- ja patteriremontit
  • Öljypoltinhuollot
  • Astian- ja pyykinpesukoneen kytkentä
  • Viemäreiden avaukset ja kuvaukset

LVI-päivystys 24/7

Päivystävä putkimies on apunasi kellon ympäri. Vesivuotojen ja -vahinkojen yllättäessä, palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin Joensuun ja Kuopion alueilla.

Joensuu020 147 5201

Kuopio020 147 5202

Putkiremontti

Lämpökarelian palveluihin kuuluu oleellisena osana käyttövesiremontit ja lämpöjohtoremontit. Kauttamme putkiremontti onnistuu kaikenlaisiin kiinteistöihin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueilla. Teemme putkiremontteja sekä omakotitaloihin että taloyhtiöihin.

Miksi tehdä putkiremontti?

  • Vanhat putket aiheuttavat vuotoriskin
  • Putkiston ikä vaikuttaa vakuutusyhtiön korvausmäärään
  • Putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa

Jätä tarjouspyyntö

Helppoa ja huoletonta

Lämpökarelia Rahoitus

  Saat kauttamme edullisen rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys! Saat palveluistamme kotitalousvähennystä, kun teetät työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontissa asennetaan keittiöön ja kylpyhuoneeseen uudet vesijohdot. Putkiremontti kestää omakotitalossa tavallisesti 2-5 päivää riippuen remontin laajuudesta. Vesikatko kestää vain muutaman tunnin. Putkiremontin aikana kotona voi asua normaalisti.

Käyttövesiputkisto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Uudet putket asennetaan pintavetona, jolloin kodin pintoja ei tarvitse rikkoa. Pyrimme aina toteuttamaan lopputuloksen mahdollisimman huomaamattomaksi.

Käyttövesiremontti kannattaa teettää hyvissä ajoin, viimeistään 30-40 vuoden välein. Putkiremontin yhteydessä kannattaa uusia myös hanat, WC-istuimet, suihkut, altaat ja pyyhekuivaimet.

Lämpöjohtoremontti

Lämpöjohtoremontissa uusitaan koko lämmönjakoputkisto. Tarvittaessa uusitaan myös patterit ja patteritermostaatit. Lämpöjohtosaneeraus on mahdollista tehdä ympäri vuoden, myös talvella. Lämmitys on poissa käytöstä vain kytkentöjen ajan.

Lämpöjohtosaneeraus voidaan tehdä erillisenä remonttina tai lämmitysjärjestelmän uusimisen yhteydessä. Patteriremonttia suunniteltaessa kannattaa miettiä, olisiko fiksua päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmä uuteen energiatehokkaampaan vaihtoehtoon.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta