Vesikalusteet ja LVI-tarvikkeet

Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien laadukkaita vesikalusteita, kuten hanoja, suihkuja, pesualtaita ja WC-istuimia. Saat meiltä vesikalusteille myös asennuksen sekä kaikki putkimiehen huolto- ja korjauspalvelut. Joensuun myymälästämme löydät myös laajan valikoiman erilaisia LVI-tarvikkeita ja varaosia.

Ota yhteyttä

Hanat ja suihkut

Erilaiset hanat lukeutuvat vesikalusteiden perustuotteisiin. Valikoimastamme löydät hanoja pesualtaisiin, keittiöön ja suihkuun laadukkailta merkeiltä, kuten Oras ja Mora. Hanoista ja suihkuratkaisuista löytyy laaja valikoima erityyppisiä malleja. Nykyaikaisissa hanoissa yhdistyy kestävyys, kaunis muotoilu ja ympäristöystävällisyys.

Pesualtaat ja WC-istuimet

Pesualtaat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin. Valikoimaamme lukeutuvat suomalaisen IDOn laaja valikoima erityyppisiä pesualtaita sekä modernia että perinteikkäämpää tyyliä vaalivalle. Meiltä myös nykyaikaiset ja kestävät WC-istuimet luotettavilta merkeiltä, kuten IDO ja Gustavberg. Kauttamme sekä lattia- että seinämallisia vessanpönttöjä jokaiseen tarpeeseen.

Palveluksessasi!

Ota meihin yhteyttä

Joensuu020 147 5200

Kuopio020 147 5223

Henkilökunta