Ilma-vesi­lämpö­pumput

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Ilma-vesilämpöpumppu on sekä energiatehokas että ympäristöystävällinen valinta.

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta

Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilman energiaa höyrystimeen. Ulkoilman lämpöenergia muuttaa pumpun höyrystimen kylmäaineen kaasuksi, joka kuumenee paineelle altistuessaan. Kuuman kaasun avulla voidaan lämmittää talon lämmönjakojärjestelmän vesi ja lämmin käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumpun hankinta

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen
  3. Asennamme ilma-vesilämpöpumpun ja opastamme sen käytössä

Jätä tarjouspyyntö

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Lisätietoja

Lue tietopankkiartikkelimme: ilma-vesilämpöpumput
Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput
Bosch -ilma-vesilämpöpumput
Lämmitys ja ilmalämpöpumput
Rahoitus

Ilma-vesilämpöpumput Boschin innovaatioilla

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Bosch lämpötekniikka Youtube

Esimerkkikuvia asennuksista

Ota yhteyttä!

Joensuu

Kitee

Kuopio