Ilmavesi­lämpö­pumput

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Se voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää. Ilmavesilämpöpumppu on sekä energiatehokas että ympäristöystävällinen valinta.

Ilmavesilämpöpumpun elinkaari on oikein huollettuna 20-25 vuotta. Laitteen elinkaaren aikana nettosäästöt kohoavatkin 15 000 – 30 000€ suuruuteen. Saneerauskohteissa toteutamme asennuksen 3-5 päivässä. Työ sisältää entisen laitteiston purun, uuden asennuksen ja jälkisiivouksen. Uudiskohteissa asennus hoituu 2-3 päivässä.

Miksi vaihtaa ilmavesilämpöön?

  1. Selvää säästöä lämmityskuluihin. Ilmavesilämpöpumppu tiputtaa lämmityksen kustannuksia jopa 50-70% öljy- ja sähkölämmitteisissä kodeissa. Säästät vuodessa jopa yli 2000€.
  2. Asumisen viihtyisyys kasvaa. Ilmavesilämpöpumppu vaatii vähän huolenpitoa. Lisäksi pääset nauttimaan tasaisesta lämmöstä ympäri vuoden.
  3. Maksaa itsestä takaisin nopeasti. Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin n. 5-8 vuodessa. Lisäksi hankintaan voi saada valtion tukea jopa 4000€.
  4. Ympäristöystävällinen valinta. Lämmitys kuluttaa ison osan koko vuoden energiapotista. Ilmavesilämpöpumppu pienentää lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70%.
  5. Kiinteistön arvo nousee. Joissain tapauksissa ilmavesilämpöpumppu nostaa kiinteistön arvoa jopa pumpun hankintahinnan verran. Edullinen ja ekologinen lämmitysmuoto on valttia asuntomarkkinoilla.

Jätä tarjouspyyntö

Saat kauttamme Lämpökarelia Rahoituksen, joka mahdollistaa isotkin hankinnat joustavasti järkevällä kuukausierällä. Tutustu edulliseen rahoitukseen tarkemmin täällä.

Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys tai valtion jopa 4000€ arvoinen avustus pientalon öljylämmityksestä luopumisesta. Lue lisätietoja ELY-keskuksen sivulta.

Selvää säästöä ilmavesilämmöllä

Innovatiiviset Bosch ilmavesilämpöpumput

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilmavesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilmavesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Bosch lämpötekniikka Youtube

Bosch Compress 7000i AW ilmavesilämpöpumppu  Bosch Compress 3000 AWS ilmavesilämpöpumppu

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa.

Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Tutustu energiapiheihin Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuihin

Maailman johtavalta lämpöpumppujen valmistajalta kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset laitteet kodin lämmitysratkaisuksi.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilmavesilämpöpumppu         Mitsubishi Electric Hydrobox ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumpun hankinta

Ilmavesilämpöpumpun hankkiminen on sinulle vaivatonta. Saat meiltä tarpeisiisi sopivat laitteet ja ammattitaitoisen asennuksen.

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme.
  2. Ilmaisen kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen
  3. Asennamme ilma-vesilämpöpumpun ja opastamme sen käytössä

Jätä tarjouspyyntö

Ilmavesilämpöpumpun toiminta

Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilman energiaa höyrystimeen. Ulkoilman lämpöenergia muuttaa pumpun höyrystimen kylmäaineen kaasuksi, joka kuumenee paineelle altistuessaan. Kuuman kaasun avulla voidaan lämmittää talon lämmönjakojärjestelmän vesi ja lämmin käyttövesi. Koska ilmavesilämpöpumppu ottaa energian ympäröivästä ilmasta, ei porakaivoa tai keruuputkistoa tarvita.

Yli 20 asteen pakkasilla ilmavesilämpöpumpun lämmitysteho laskee, jolloin usein lämmityksen tueksi tarvitaan osittain toista lämmitysjärjestelmää, kuten öljyä tai sähköä. Saneerauskohteissa vanha lämmitysjärjestelmä kannattaa jättää paikoilleen, jolloin se on talven kovimpina pakkasina tuottamassa osan tarvittavasta energiasta.

Ilmavesilämpöpumpun huolto

Ammattilaisen tekemä ilmavesilämpöpumpun huolto kannattaa toteuttaa 2-4 vuoden välein. Huollattamalla lämpöpumppusi, pidennät laitteen käyttöikää ja varmistat sen tehokkuuden ja hyötysuhteen säilymisen moitteettomina.

Saat kauttamme kattavan ja laadukkaan ilmavesilämpöpumpun huollon. Ammattimaisessa huollossa mm. tarkastamme ja mittaamme kokonaisvaltaisesti ilmavesilämpöpumpun toiminnan, tarkistamme kylmäaineen määrän ja puhdistamme ulkoyksikön. Tarkistamme myös ilmavesilämpöpumpun toiminnan yhdessä toisen lämmönlähteen kanssa.

Jätä huoltopyyntö

Lisätietoja

Lue tietopankkiartikkelimme: ilma-vesilämpöpumput
Bosch -ilma-vesilämpöpumput
Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput
Valtion avustus öljylämmityksestä luopumiseen
Lämpökarelia Rahoitus
Kotitalousvähennys

Esimerkkikuvia asennuksista

Ota yhteyttä!