Lämmitys ja ilmalämpöpumput

Lämpökarelian kokonaisvaltaiset lämpöjärjestelmäratkaisut yhteistyössä alansa arvostetuimpien ammattilaisten kanssa varmistavat lämmitysjärjestelmän toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen. Luonnollisesti hoidamme itse asentamiemme järjestelmien takuuhuoltopalvelut. Lisäksi huollamme vuosisopimusasiakkaidemme lämpöpumput merkistä riippumatta.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti asuntojen, toimitilojen ja kesäasuntojen energiataloudelliseen lämmitykseen.

Oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin noin kolmen käyttövuoden kuluessa. Sähkö- ja öljylämmitystaloissa lämmityskustannukset vähenevät ilmalämpöpumpun avulla jopa 30-50 %. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Lisäksi ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti huoneilmasta huone- ja siitepölyä sekä muita epäpuhtauksia. Se toimii kesällä myös jäähdyttäjänä. Käytämme alan parhaita merkkejä ja malleja.

Maalämpöpumppu, Vesi-ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu

Maalämpöjärjestelmällä lämpöenergia voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Vesi-ilmalämpöpumppu on hyvä ratkaisu, kun maalämpöpumppujärjestelmän lämmönkeruun toteuttaminen ei onnistu, tai tulisi kohtuuttoman kalliiksi.

Lämpöjärjestelmäratkaisua suunniteltaessa ota meihin yhteyttä. Teemme asiantuntijamme johdolla ilmaisen kohdekartoituksen ja tarjouksen rahoitusratkaisuineen toiseen lämmitysjärjestelmään siirtymisestä  toiveittesi mukaisesti, vaikka ”avaimet käteen” periaatteella, niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin.

Palvelumme:

  • ilmanvaihto-, jäähdytys- ja lämmityskoneet asennus ja huolto
  • lämmönsiirtimet
  • Ilmalämpöpumput
  • Ilma-vesilämpöpumput
  • Maalämpö
  • Poisto-ilmalämpöpumput
  • Muut lämmitysratkaisut

Lisätietoja

Scanoffice
Bosch
Oilon
Usein kysytyt kysymykset maalämmöstä

Ota yhteyttä

Joensuu

Kitee

Kuopio