Lämpökarelia Rahoitus

Resurs Bank

Ostaessasi Lämpökarelia Rahoituksella saat 30-60 päivää maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimmanvaihtoehdon.

Hae tiliä lähettämällä viesti LÄMPÖKARELIA numeroon 18 311. Voit hakea tiliä myös suoraan liikkeessä.

Rahoituslaskuri

Voit nyt maksaa kotisi lämmitysratkaisut kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai Lämpökarelian toimipisteessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit myös valita esim. 12kk korottoman maksuvaihtoehdon, jossa maksat lyhennyksen lisäksi vain 3,30€ kuukausittaisen käsittelymaksun
  • Avattu tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Avaa tili tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Lämpökarelian toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin LÄMPÖKARELIA numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Esimerkkiostos 12kk maksuvaihtoehtoa käyttäen: ostosumma 2 000 €, osamaksut 18 kpl, osamaksuerä 116,01 €, käsittelymaksu/kk 4,90 €, luoton kustannukset 88,20€, vuosikorko 0 %, todellinen vuosikorko 5,33 %, lopullinen ostosumma 2 089 €

Ecster rahoitus jopa 30.000 euroon saakka

Maksuaikaa ja etuja Ecster –kortilla

Isompiin kodin LVI-remontteihin tai hankintoihin, esimerkiksi lämmitysjärjestelmän vaihtoon, tarjoamme Sinulle edullista Ecster rahoitusta. Ecster rahoitus on mahdollista jopa 30.000 euroon saakka. Voit valita joko kortillisen tai kortittoman luoton. Kysy lisää myyjiltämme.

Asioidessasi liikkeissämme voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi sinulle sopivin kuukausierin. Mukaasi myymälään tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin tai passin.

Hyödynnä parhaat edut

Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi. Se toimii maksuvälineenä Suomessa sekä ulkomailla.

HUOM! Jos olet Aktiiviraha-kortin haltija voit myös hyödyntää edulliset maksuaikatarjoukset. Saat uuden Ecster -kortin automaattisesti, kun Aktiiviraha-korttisi voimassaoloaika päättyy.

Ecster –kortissa ei ole vuosimaksua, avausmaksua eikä laskutuslisää. Kortissa on kuukausimaksu, joka määräytyy valitun luottorajan mukaan. 1000 € luottorajassa kuukausimaksu on ainoastaan 3,04 €. Kuukausimaksu on enimmillään 12,50 € ja luottoraja maksimissaan 20.000 €.

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (02/2021).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Joensuu

Kitee