Lämpökarelia Rahoitus

Resurs Bank

Ostaessasi Lämpökarelia Rahoituksella saat 30-60 päivää maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimmanvaihtoehdon.

Hae tiliä lähettämällä viesti LÄMPÖKARELIA numeroon 18 311. Voit hakea tiliä myös suoraan liikkeessä.

Rahoituslaskuri

Voit nyt maksaa kotisi lämmitysratkaisut kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai Lämpökarelian toimipisteessä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit myös valita esim. 18kk korottoman maksuvaihtoehdon, jossa maksat lyhennyksen lisäksi vain 4,90€ kuukausittaisen käsittelymaksun
  • Avattu tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Avaa tili tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Lämpökarelian toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin LÄMPÖKARELIA numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Esimerkkiostos 12kk maksuvaihtoehtoa käyttäen: ostosumma 2 000 €, osamaksut 18 kpl, osamaksuerä 116,01 €, käsittelymaksu/kk 4,90 €, luoton kustannukset 88,20€, vuosikorko 0 %, todellinen vuosikorko 5,33 %, lopullinen ostosumma 2 089 €

Ota yhteyttä

Joensuu

Kitee