Poistoilma­lämpöpumput

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteen poistoilman lämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen.

Bosch Compress 3000 EW on tarkoitettu vaihtokoneeksi vanhoille koneellisella poistolla varustetuille lämpöpumpuille. Vaihtoventtiiliteknologian ansiosta saadaan säästöjä vanhaan lämpöpumppuun verrattuna.

Jätä tarjouspyyntö

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

BOSCH KAMPANJAT

 

Eniten myydyt tuotteemme – Bosch poistoilmalämpöpumput

Bosch Compress 3800i EW

Huippumoderni poistoilmalämpöpumppu – vaihtokoneeksi vanhan tilalle!

Bosch Compress 3800i EW on viimeisimmällä tekniikalla varustettu poistoilmalämpöpumppu. Se sopii vaihtokoneeksi koneellisella poistolla varustettujen poistoilmalämpöpumppujen tilalle.

Katso lisätietoja

BOSCH LÄMPÖTEKNIIKKA YOUTUBE

Ota yhteyttä!

Joensuu

Kitee

Kuopio