Maalämpö

Maalämpö on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Valitessasi Bosch-lämmitysratkaisun voit olla aina varma tyylin lisäksi laadusta. Helppokäyttöiset lämpöpumput tuovat säästöä niin lämmitykseen kuin viilennykseen.

Maalämpöpumpun toiminta

Maalämpö on maaperään, kallioon ja vesistöihin sitoutunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa, jota voidaan kerätä ja hyödyntää kodin lämmittämiseen maalämpöjärjestelmällä. Lämpö saadaan otettua talteen maahan asennettavalla lämmönkeruuputkistolla ja maalämpöpumpulla, joka jakaa lämmön rakennukseen vesikiertoisen patterijärjestelmän tai lattialämmityksen avulla.

Maalämpöpumpulla viilentäminen

Kesäkausina maalämpöpumpun lämpökaivoa voidaan käyttää myös rakennuksen viilentämiseen maaviileän avulla. Jäähdyttämiseen tarvitaan sisäkattoon tai seinälle asennettava puhallinvektori sekä erillinen kiertovesipumppu ja eristetty putkisto. Energiakaivosta tuleva lämmönkeruuneste voidaan ohjata erillisen kiertovesipumpun avulla rakennuksen viilennysputkistoa pitkin maaviileän puhallinkonvektoriin.

Bosch -maalämpöpumput – lue artikkeli tietopankistamme

Maalämpöpumpun hankinta

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, tarjouspyyntölomakkeella tai vierailemalla toimipisteessämme
  2. Kartoituskäynnin perusteella saat asiantuntijalta yksilöllisen tarjouksen
  3. Lupa-asiat kuntoon
  4. Asennamme maalämpöpumpun kokonaisvaltaisesti sekä opastamme sen käytössä

Jätä tarjouspyyntö

BOSCH Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Lämpökarelian Lämpömestareiden kanssa asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpökarelia Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

BOSCH KAMPANJAT

 

Eniten myydyt tuotteemme – Bosch maalämpöpumput

Compress 7001i LWM – Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Huippu-uutuus Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Katso lisätietoja

Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

Katso lisätietoja

BOSCH LÄMPÖTEKNIIKKA YOUTUBE

Esimerkkikuvia asennuksista

Ota yhteyttä!

Joensuu

Kitee

Kuopio